ЖивотЗабавлениеНовини

Дядо Коледа и Снежанка дариха украинските деца в Пловдив

Малчуганите от Центъра за обществена подкрепа за деца към Община Пловдив се радват на поредно дарение от добри хора. Точно преди Коледа хлапетата получиха истински подаръци от Дядо Коледа и Снежанка. Това е първото Рождество за украинските дечица, които минават програмата за интеграция и социализация в Центъра за обществена подкрепа за деца към Община Пловдив, което ще посрещат извън родината си.

Организаторката на събитието Влада Парфенова – психолог в центъра. Най-голяма радост на малките доставиха прегръдките и вниманието, които скъпите приказни гости, придружени от големи мечки, им подариха с много любов и нежност. Повече от час Белобрадият старец и неговите помощници прекараха в компанията на децата.

Събитието се проведе в Младежкия център, а програмата за децата бе подарена от известни пловдивски бизнесмени – Стойчо Ангелов от “Стико 90” и Георги Димитров от агенцията за недвижими имоти “Ремакс”. Всяко дете получи и сладки изкушения от спомоществувателите “Берьозка”, “Бачково” и “Дерби”. Децата се зарадваха и на подаръците, които бяха закупени от бизнесмените Никола Павлов и Марио Крусев. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина