АктуалноБългарияВластИзбориНовини

Денков и Габриел да се редуват като премиер и вицепремиер

ПП-ДБ ще проедложи правителство, което да реализира конституционна реформа с широка парламентарна подкрепа. Като гаранция, че това правителство ще работи поне 18 месеца с подкрепата на ГЕРБ, първите шест месеца да бъде премиер Денков, а вицепремиер Мария Габриел, пише OFFNews. След това двамата да разменят ролите си. Това са одобрили вчера на националния съвет на „Продължаваме промяната“, съобщи Николай Денков на съвместна пресконференция в парламента заедно с Мария Габриел.

Поучени от уроците на 48-ото Народно съжрание инициирахме разговори за законодателна програма, която да събере подкрепата на повече групи, каза Денков.

„Нещо повече, макар че получихме упреци за това, представихме състав на кабинет за да покажем, че имаме възможност да управляваме държавата, ако се наложи. Това, което предложихме на ГЕРБ, е да използваме целия този натрупан импулс. Да стъпим на законодателната програма, на управленската програма, да стъпим и на състава, който след това може да бъде презициран, предвид новите обстоятелства“, заяви Николай Денков.

Мястото на Мария Габриел в такъв кабинет е водещо, каза той.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Няма измъкване! ПП се оказаха поредните импотентни революционери! След Славчо, Тиквата и тях ги наведе. Срам! А на протестите имахме надежди. Сега ще минат още 10 г. докато се натрупа пак гражданска енергия. ПП са по-нагли и от ГЕРБ. Вторите поне не крият, че са ОПГ. А тези щяха да продължават „Промяната“ – първо станаха първа партия само благодарение на Радев и след 2 месеца, като долни помияри му захапаха ръката. Сега се изплюха върху избирателите си и ще кажат някоя тъпотия от сорта: „Ние не управляваме с ГЕРБ, мандатът е наш“ и т.н. Но ако има глупаци, да им вярват………..

  2. Браво! Двете мафии – новата и старата се прегърнаха в името на евро-либералните и американските интереси! Сега да видим, как ще си поделят баницата и какви Конституционни промени ще сътворят!?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина