Българиявашите снимки

Топ ясновидка си търси ключовете десет минути

Гадателката Ивелина изсипа съдържанието на дамската си чанта, за да намери връзката за Опела си


Ццц, къде ли са ми ключовете за колата
Победителката в първия сезон на гадателското реалити “Ясновидци” спретна лудо шоу за невярващите в свръхестественото пред Каса де Куба оная вечер. Топ врачката Ивелина не успя да намери ключовете за сивата си Опел Тигра близо десет минути и хвърли в оркестъра зяпачите от заведението. Без да иска тя спретна весела реплика на култовия виц: “ Отива един на врачка. Чука на втарата, а от вътре глас: “Кой е?”. Оня вдигнал ръце: “Бати врачката!!!” и избягал”.
Русият феномен, който зяпа в бъдещето, явно не видя къде точно в огромната й чанта са се скрили ключовете за колата й. Тя изсипа почти цялото съдържание на дамския си аксесоар на предния капак на возилото, докато нервно опъваше от къдяща цигара.
Голямото търсене- Ивелина рови десет минути в дамската си чанта, явно изгубила временно способностите си
От страни, да нахлуят в Тиграта, чакаха двете й спътници- шармантна висока дама с шапка с габаритите на Опела на Ивелина, и ефектна брюнетка. След няколко минутното тюхкане и откровено нервнечене, ясновидката възвърна изгубените за известно време способности и с прозрение откри връзката с ключове в един от предните джобове на чантето си. После, усетила конфуза и кикота, който той предизвика в Каса де Куба, тя се разяри и тръгна с такава мръсна газ от клуба, че подпали гумите си и остави поне два милиметра от грайфера им на асфалта.
Ясновидката се суети край Опела, захапала нервно цигара

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина