Българиявашите снимкиГрадътНовини

Ученици се включват в инициативата „Украси елха“

Украса сложиха и талантливите момичета и момчета от пловдивския „Арт Войс Център“

Предстои това да направят и учениците от Националната гимназия за сценични и екранни изкуства с лично изработени от тях уникални декорации

Още няколко коледни дръвчета до надписа “TOGETHER” чакат своята украса за празниците. Тазгодишната инициатива на Община Пловдив набира все повече популярност и все повече хора се включат идеята да украсят зоната около стълбите на Каменица. Елхички в синьо, червено или златно, с най-разнообразни топки и декорации, с гирлянди, звезди, ангели и снежинки, вече радват минувачите. Всяка една украса може да намери място върху клоните на дръвчетата.

Преди няколко дни служители на ОП „Градини и паркове“ разположиха 25 броя живи иглолистни дръвчета от вида смърч на това емблематично за пловдивчани място, а кметът Иван Тотев и заместник-кметът Александър Държиков дадоха старт на идеята.

„Надявам се още повече граждани да се включат в идеята и ЗАЕДНО да разкрасим града ни за приближаващите светли коледни празници“, призова кметът Иван Тотев.

До момента освен служители на общинската администрация и граждани днес своята коледна украса сложиха и талантливите момичета и момчета от пловдивския „Арт Войс Център“. Предстои това да направят и учениците от Националната гимназия за сценични и екранни изкуства с лично изработени от тях уникални декорации.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина