Започна дело срещу бившия шеф на ФК „Марица”

Темида

Свидетел по случая се оказа Алексей Петров

Застигна ме дългата ръка на Ральо Ралев, с който бяхме опоненти на изборите, заяви Петър Курдов

 

Новият управителен съвет на футболен клуб „Марица” внесе искова молба в пловдивския съд срещу бившия си шеф, Петър Курдов. Според тях, Курдов неправомерно е изхарчил 30 хиляди лева. Това са смешни пари. Ние разполагахме с 5 пъти повече и за всяка стотинка съм дал отчет, заяви той. Да го подкрепи в ролята на свидетел в съда пристигна Алексей Петров.

Това беше в навечерието на изборите, когато бях кандидат за кмет. Основната идея е това. Когато цялото това нещо се случваше, благодарение на моето приятелство с г-н Петров и на други съмишленици, отборът бе на първо място. В един момент се случи така, че някой явно ни е завидял, размишлява на глас бившият шеф на „Марица”. Фалшифицираха общо събрание, цялото – нов управителен съвет, всички решения, всичко беше фалшифицирано. За това събрание ние вече заведохме дело, което е във ВКС и спечелихме на две инстанции, продължи да обяснява той.

На въпросът: „Дългата ръка на кого Ви застигна?”, отговори „На Ральо Ралев. На този смешник. Ние бяхме опоненти с него, но как да ви кажа… Това ми прилича все едно аз да вляза в една зала за карате и да ги уча как да спортуват. Не става, ще бъда смешен. ”

Адвокат по делото е Недялко Язов, който разясни, че на този етап все още се събират доказателства. Назначена е и счетоводна експертиза, която да докаже за какво са харчени тези средства, т.е. че те са изразходени по предназначение за издръжка на клуба. Обвинение в крайна сметка няма. Сдружение ФК „Марица” претендира, че г-н Курдов не е оправдал разходите за 30 000 лева.

Изненадващо, като свидетел се появи Алексей Петров, който заяви, че Курдов е спортна легенда. Ние сме сприятели и му помагам колко трябва, допълни Петров, като стана ясно, че той е дал като спонсорство 50 хиляди лева на футболния тим.

Споделете ни във:

1 thought on “Започна дело срещу бившия шеф на ФК „Марица”

  1. По голям смешник от Курдов има ли???Този коѝто обикаляше с високоговорител като някоѝ циркаджия по улиците преди изборите и досаждаше на хората…..сега да ни учи на морал…много му е къса паметта?????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.