Водят Иван Евстатиев с белезници в Пловдив

Темида

Окръжният съд ще реши дали да го остави в следствения арест

Обвиненият в изнасилването на 16-годишна ученичка бивш кмет на Стрелча Иван Евстатиев ще бъде докаран с белезници в Пловдив днес. Окръжният съд ще реши дали да остави за постоянно в ареста скандалния 57-годишен екс градоначалник, който жали определената мярка „Задържане под стража” от Районния съд в Панагюрище.  Това ще се случи само ден, след като 15 пазарджишки съдии си дадоха отвод и не пожелаха да гледат жалбата на Евстатиев в Пазарджик. Върховният касационен съд реши да прехвърли делото в Пловдив.

Евстатиев е обвиняем за това, че на 15 януари в хотел „Стрелча” в град Стрелча, се е съвкупил с лице от женски пол, ненавършило осемнадесет години, като го е привел в безпомощно състояние, припомнят от пресцентъра на пловдивския съд. Той е изнасилил 16-годишната ученичка след употреба на голямо количество алкохол, като според данните от делото девойката е била погълнала над 200 грама водка.

 

Споделете ни във:

1 коментар за “Водят Иван Евстатиев с белезници в Пловдив

  1. Тоя хубавец, освен потомствен болшевик, е и един от шефовете на Национално движение русофили, а иначе редовите български русофили много обичат да говорят за “Гейропа”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.