СъдТемида

Прокуратурата погна 44-годишен педофил

Мъжът от Димитровград се гаврил с две 13-годишни момченце, плащал им по 10 лева

Перверзникът е лежал за същото престъпление в затвора

Районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу мъж за хомосексуални действия с малолетни лица. Обвинението погна 40-годишен мъж от Димитровград, лежал вече в затвора за педофилия. Сега той е обвинен в извършване на действия на полово удовлетворение с лица от същия пол, ненавършили 14-годишна възраст и за държане чрез компютърна система на порнографски материали.

Перверзникът с инициали А.А. ще се изправи пред Темида за това, че през януари и февруари тази година е извършил пет пъти действия на полово сношение и полово удовлетворение с 13-годишно момче.Отива на съд и за друго сексуално престъпление отново с момче на 13 годинки в същия период от време. Разследването е установило, че педофилът прилъгвал децата в апартамента си, черпил ги с кафе, сок и цигари и им обещавал по 10 лева, ако се съгласят на полово сношение с него. Той ще бъде съден и за това, че е държал за себе си чрез мобилен телефон и CD – карта порнографски материали с участието на непълнолетен.

А.А. е бил осъждан с влязла в законна сила присъда от 17 март 2011 г. за същото престъпление. Той е отнесъл най-тежко общо наказание в размер на две години и единадесет месеца, което е било увеличено с още една година и пет месеца при първоначален общ режим.  Излязъл е на свобода в края на август 2013-та.

 

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина