ГрадътЗдравеИзпод тепетоМненияНовиниПУЛС

Топ специалист по лапароскопска хирургия гостува в Пловдив

Проф. Урас е един от най-търсените хирурзи в Турция за лечение на рак на гърдата, лапароскопска хирургия и операции при затлъстяване

Проф. Джихан Урас, един от най-търсените хирурзи в Турция, ще гостува у нас. Топ специалистът от болници Acibadem в Турция ще консултира безплатно пациенти в Пловдив на 16 септември.

Проф. Джихан Урас е известен в Турция с успехите си в лечението на рак на гърдата, лапароскопската хирургия и операции при затлъстяване. Като специалист с над 35 години опит, той има редица професионални постижения в своята кариера.

Проф. Урас е един от пионерите на лапароскопската хирургия в Турция през 90-те години на миналия век. Извършил е първата мастектомия с едновременно поставяне на гръден имплант в Турция, както и първата сентинелна биопсия на лимфен възел през 1998 г. През 2012 за първи път прилага еднократна доза интраоперативна лъчетерапия след органосъхраняваща операция на рак на гърдата. Има над 200 научни публикации в страната си и в чужбина.

След повече от 30 години опит сред първите, които прилагат новите техники в хирургичното лечение, проф. Джихан Урас оглави Изследователския институт по сенология Acibadem. Това е първият по рода си научен център в региона, създаден да провежда научни изследвания и да открива новости в диагностиката и лечението на рака на гърдата. В центъра работи съвместно мултидисциплинарен екип от специалисти по обща хирургия, медицинска онкология, радиационна онкология, естетична и пластична хирургия, радиология, патология и генетика, специализирани конкретно в лечението на рак на гърдата.

Консултациите на 16 септември в Пловдив ще се проведат по медицински документи, с предварително записване на тел. 02 851 12 28 (Офис София) или 032 66 01 92 (Офис Пловдив – д-р Гюрай Ходжев), или на мейл адрес [email protected]

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Изпрати новина