МненияПод ножа

Жорж Трак: С кмета влязохме в реален диалог след медийния

Нашата цел е алтернативни публично-частни отношения, подчерта концесионерът на археологическия подлез

С Иван Тотев влязохме в реален диалог след медийния. Имам надежда, че ще се потърси възможност в бъдеще за някакъв вид партньорство между общината и галерия Тракарт, коментира днешната си среща с градоначалника пред Под тепето концесионерът на археологическия подлез Жорж Трак. Художникът подчертава, че кметът е заявил желание за изслушване на неговите аргументи и благодари за подкрепата на всички близо 500 души, подкрепили галерията му в инициираната подписка в нейна защита. Кампанията така или иначе продължава, тъй като смятам да входирам исканията от подписката в Общинския съвет, отбеляза Трак.  

Искам да бъда правилно разбран- не искам скандали, не искам съдебни сблъсъци. Искам да измислим такава форма на взаимодействие, която да не пречи да се случи мисията ЮНЕСКО, но и да даде възможност онова, което е създадено, да бъде запазено и да продължи да съществува. Нашата цел е алтернативни публично-частни отношения, подчерта концесионерът на археологическия подлез.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Искам да бъда правилно разбран- не искам скандали, не искам съдебни сблъсъци. Искам да измислим такава форма… Трак, каква форма на взаимодействие- да си останеш там и да не плащаш наем, това ли? Ама то вече става нахалство, тия хора на „изкуството“ трябва да разберат, че за всичко се плаща. Бившия ДетМаг щял да става галерия? Ами с какво ще я напълнете тази галерия? Както тази на Гладстон ли? То не може само да се иска, трябва и да се даде..

  2. „…алтернативни публично-частни отношения…“ ?!? А? „…алтернативни публично-частни отношения…“ ?!? А? „…алтернативни публично-частни отношения…“ ?!? А? „…алтернативни публично-частни отношения…“ ?!? А?
    ГЪЗЪТ ТИ ВСЕ ОТЗАД ОСТАВА накъдето и да се въртиш, кмете крадлив, в тая абсурдна ДАЛАВЕРА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина