МненияПод ножа

Полицията фиксира десетки нарушители по пътя за бала в Тримонциум (ГАЛЕРИЯ)

Френската и Професионалната гимназия по битова техника отброиха от 1 до 12 под дъжда

Десетки нарушители на Закона за движение по пътищата изброиха полицаите, следящи за реда по бул. „Цар Борис III Обединител” на вчерашните абитуриентски балове в Тримонциум. Униформените изброиха и записаха номерата на всеки от автомобилите, от който директно над пътното платно висяха костюмирани младежи или млади дами в официални рокли. Много от тях предпочетоха да стърчат от свалените стъкла на предните врати или от люковете на луксозните возила, за което шофьорите им ще бъдат санкционирани. Задръстването и олелията по булеварда бяха толкова големи, че гражданите, чакащи на спирките автобуси от градския транспорт, трябваше да се качват на рейсовете от крайна лява лента, което създаваше сериозни рискове от инциденти. За щастие, до такива не се стигна.

Снощи в Тримонциум от 1 до 12 отброиха абитуриентите от Френската и Професионалната гимназия по битова техника. Зрелостничките се криеха от дъжда под чадъри, избрани да са в тон с тоалета им. А момчетата дефилираха под капките я с бутилка в ръка, я с вувузела. Изненади нямаше- абитуриенти се возиха и в последен модел спортен автомобил или лимузина, в ретро возило и камион Скания.

Френската гимнаааазия, дъждът нея пази я, припяха някои от възпитаниците на елитното школо на влизане в Тримонциум, преправяйки култовия рефрен заради лошото време. Ще ни върви по вода, предположиха те.  

Един от зрелостниците от школото се радваше на сериозно внимание. Атанас бе докаран пред хотела с Астън Мартин и допълнителен кортеж от няколко Аудита. От едно от тях слезе майка му- фолк певицата Татяна.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. „Много от тях предпочетоха да стърчат от свалените стъкла на предните врати или от люковете на луксозните возила, за което шофьорите им ще бъдат санкционирани.“
    А дали ще е възможно представител на многоуважаемия ви сайт да изиска информация от Пресцентъра на ОДМВР Пловдив и да стане публично достояние колко водачи на МПС са санкционирани и с какво?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина