Направо от корицата на Максим: Как Благовеста стана Бонбонова

Под ножа

Влюбена съм в уникален мъж, казва новата сексбомба пред нашата Ангелина

Image title
Защото ни е любимка, а вече и на голяма част от мъжката аудитория, решихме да я свалим за малко от корицата на януарския брой на Максим, за да й зададем няколко въпроса, на които тя отговори искрено и лично. Нали сме с връзки. Интервюто с бонбона Благовеста прави добрата й приятелка и наша авторка Ангелина Ангелова (е честно, няма такава секси комбинация). Пропускаме условностите около „здравей, как си и как се чувстваш“ и я почваме направо от вратата за краката.

– Какво е да си корица на второто по рейтинг мъжко списание?

– Чувството е прекрасно. Виждам се навсякъде по всички репове, бензиностанции и така нататък ,знам че съм си заслужила мястото.Това малко или много повдига самочувствието ти по определен начин .

– Сега има ли повече интерес към теб?

– Да, определено има. Само че за мен това няма значение, понеже не ми е цел. Да, харесва ми като на всяка жена, но до определена степен.  Понякога става досадно.

– А впрочем има ли мъж до теб?( И моля те, не отговаряй с клишето, че това е личен въпрос и ще го запазиш в тайна) Image title

-.Да, има! Уникален мъж, който държи на мен и ме подкрепя във всичките ми начинания, а за мен това е важно. Обожавам времето, когато сме заедно. Той ме прави щастлива и както вече казах в Максим, ми е напълно достатъчен… Той е нормално момче, спортист, не е известен, не е богат, но е ужасно добър и аз го харесвам такъв, какъвто е. Няма да казвам име, защото не желая личният ми живот да става достояние на всички. А и като знам медиите още утре ще има нова статия за мен и него. Това не ме устройва. Искам само да му кажа, че много го обичам и му благодаря за това, че ми има доверие, въпреки всичко.

– Работиш танцьорка, това е доста предизвикателна професия- как те ухажват мъжете и ти как се справяш с тях?

– Не знам защо всички мислят тази работа за предизвикателна. Това си е работа като всички останали. Слизаш на сцената, танцуваш на определено място за теб, никой няма право да те докосва или да разговаря с теб без твое желание, след това си се прибираш в съблекалнята и така минават 4-те часа, от които 2 танцуваш-2 почиваш. А ухажвания винаги е имало и смятам, че винаги ще има. Но аз се старая да не обръщам внимание на досадните свалячи. В момента съм достатъчно влюбена и вниманието ми е ангажирано само и единствено с моето момче.

– Какво мислиш за секса за една нощ? 

– Сексът за една нощ?! Сигурно е хубаво преживяване за тези, които го практикуват. Аз нямам мнение, защото не ми се е случвало до сега…Image title

– Името ти се свързва с много футболисти. Дори наскоро те вкараха в трио с Иван Иванов и Иван Караджов. Разкажи ни твоята версия за тях и останалите…

– Да, първоначално ми беше ужасно, като четях всичките тези, как да ги нарека, жълти статии за мен. После имаше момент, в който не ми пукаше. Но след последната статия за тройката вече чашата преля понеже бяхме на косъм с човека до мен да се скараме. Това е ужасно грозно. Някакви измислени журналисти да стоят и да си съчиняват разни статии само и само, за да си продават вестниците. Знам, че това им е работата, но се питам трябва ли да съсипват живота на младите хора по този начин? За другите футболисти няма какво да коментирам. Над тези неща съм. Не ме интересуват и да е имало нещо, остава в миналото и е безмислено да се говорят все едни и същи неща.

– Смяташ ли се за известна и какво всъщност означава да си известен? Има ли привилегии?

– Не,не се смятам за известна. По-скоро сега ме познават малко повече хора от преди. А привилегии мисля, че няма. Поне за мен е нямало на този етап за сега. А и да има аз лично не мисля , че бих се възползвала.

– Близките ти подкрепят ли те в нещата, с които се занимаваш?

– Родителите ми са ужасно горди с мен, подкрепят ме разбира се. Колкото и нескромно  да звучи не всеки родител може да се похвали с такава дъщеря като мен, нали?!

– Какво трябва да притежава един мъж ,за да притежава плеймейтка?

– Не смятам, че един мъж трябва да има определени качества, за да бъде с Playmate-ка. Всяка Playmate-ка си е различна по себе си и всяка  има различен вкус за мъжете. Аз лично държа мъжът до мен да ме подкрепя и да ме разбира, да ме обича и да ми го показва постоянно и по различни начини. Ако очаквате да говоря за пари,коли и материални неща- далеч съм от това. Животът е прекалено кратък да се отдаваш на материалното, както правят повечето хора в днешно време.

– Какво трябва да притежава една жена ,за да притежава един мъж ?

– Ами нямам представа, питайте мъжете.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.