МненияПод ножа

Колко обича животните общинският съветник Константин Георгиев?

Много, особено ако са мъртви!

Вижте обагрените в кърваво червено снимки на старейшината, с които той се гордее в социалната мрежа (СНИМКИ 18+)

Просвещава в тайните на авджилъка и непълнолетния си син, връчи му пушка за снимка

Георгиев е застъпник на идеята за дива котка в Зоопарка под тепетата  

Иво Дернев

Тигър или лъв? Помните ли този дебат в пленарната зала на местния парламент? И кой го организира? Ако ли не, сега ви ще припомним. Това бе обществено обсъждане по така значимия градски въпрос с каква голяма дива котка гордо да се обзаведе новият зоопарк, заради който има повдигнати няколко обвинения на длъжностни лица, в това число на кмет и заместника му. Загрижени по темата за фауната в зоологическата градина бяха групата общински съветници от „Кауза Пловдив”.

Хората очевидно обичат животните и са силно мотивирани да има защитена популация в бъдещата градска атракция. Особено много животните обича един човек от тази политическа група на „Кауза Пловдив” в ОбС. Особено, ако са мъртви, собственоръчно убити от него, простреляни на няколко места от пушка с оптика и често с прерязани гърла, за допълнителен разкош или за всеки случай. Въпросният зоолюбител е съветникът Константин Георгиев.

Запаленият ловец гордо позира във всякакви пози с различни убити представители на фауната. Под смелия му мерник са падали вълци, чифтокопитни, безброй птици, диви котки, зайци. С трофеите си Георгиев се хвали в богатата си ловна галерия във Фейсбук, обагрена в кърваво червено. И сякаш, за да завърши жизнения цикъл на жертвите си, ги показва в блюда по масите и в естествени черва под формата на домашни луканки, или като стенни трофеи.

Общинският съветник е започнал да посвещава в тайните на авджилъка и непълнолетния си син. И дори му е връчил пушка, за да позира за снимка (бел.ред- спазвайки етиката, не публикуваме фотографията). Силно се надяваме, момчето да не я е използвало по предназначение.

Да, Константин Георгиев има ловен билет и няма нищо лошо в това да упражнява хобито си. Но като публична личност, избрана да взима важни решения за общността, която общност му плаща за това, трябва да има хигиена на поведение дори онлайн. Защото, например, в контекста на ловната му фотогалерия в социалната мрежа, неговата и на „Кауза Пловдив” загриженост за пловдивския зоопарк звучи някак неубедително и нелепо.  

Защо Под тепето провери фейсбук профила на общинския съветник Константин Георгиев (бел.ред.-снимките всъщност са със статус „публични“ и могат да се видят от всеки), ще разберете скоро!

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

9 коментари

  1. Соросоид, недоклатения си ти, защото мозъкът ти е смес от черва на нерез + изпражнения на кафява мечка. Този, който гледа от снимката е маниакален убиец. Днес е животно, но помирисал кръв, утре ще си ти. Но си толкова прост, че не го разбираш. Плешивото чудовище е срам за града, който го е избрал да го ръководи. Франщенщайн, вън от Пловдив!

  2. Уаууу…. Колко недоклатени лелки са плъзнали…. Предпочитам да гледам ловни трофеи вместо гей парада на соросоидите.

  3. Това е ИЗРОД! Вижте сръндачетата, които е умъртвил. Вижте му лудия поглед на убиец. Дано му заседнат надениците и да го ухапе бясно животно. И да няма кой да му сложи ваксина. И тетанус да прикачи. Заслужил си го е!

  4. Много нещастни хора имало бре. Много смели зад компютъра. Сигурно всички лапате кюфтета и пържоли ама плюете. Като не ви изнася не четете и не гледайте. И на мен не ми харесва гей парада ама всички соросоиди бяхте там.

  5. За съжаление остава ни все повече баберек от тези с бръснатите глави или в комбинация с джихадистки бради, панталонки до коленете и джапанки…Погледнете последната снимка – това същество ще решава съдбините на на най-стария град…Бог с нас!

  6. Ловът не е забранен. Щом човекът си има редовен билет да си ловува. Не разбирам статията.

  7. Този човек е усетил кръвта, усетил властта, усетил парите, Какво самодоволство, гледайки снимките,страшно е, дори ще учи и сина си. не бива, не е хубаво, не трябва така,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина