Окастриха до стъбло едно от най-красивите пловдивски дървета на центъра

Под небето

Огромна част от дървото е премахната от служители на Градини и паркове

Акция на "Градини и Паркове" остави едно от най-красивите пловдивски дървета почти без клони. Огромният чинар пред бившето Бинго Балкан на площада до Общината е оставен почти без клони. Оставено с листа е само малка част на най-високото ниво на дървото. Всички останали клони са изрязани почти до стъбло, като са премахнати видимо зелени клони с диаметър по 30-40 см. 

Премахнато е огромно количество здрави клони, които хвърляха сянка върху Главната и площада. В момента пространството вече е напълно оголено.

Споделете ни във:

8 thoughts on “Окастриха до стъбло едно от най-красивите пловдивски дървета на центъра

  1. И на мен ще ми липсва голямата сянка, но има реална опасност да се счупят тези стари и огромни клони (от снега нарример) и да убият някой. Нищо не е вечно

  2. Конкретният олигофрен се казва Стоят Алексиев, началник Паркове и Градини в Пловдив. За мен този индивид е поредния некадърник, който трябва единствено да си управлява дистанционното на телевизора вкъщи. Оставкааа, некадърник!!

  3. Най-работливите и най-умните българи и роми в непоколебимо етническо взаимодействие – Паркове и градини – осигуряват семействата си с ненужна дървесина за огрев…

  4. Срам ме е, че съм от този град вече. Посегнали сте на едно от най-красивите дървета в Пловдив. Защооо… ?Нима трябва и Цар Симеоновата градина да окастрите…? Простотията и малоумщината е вече епидемия в този град!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.