БългарияНовиниПод небето

Пловдивско село се сдоби с Младежки дом

Десетки жители на с. Крислово присъстваха на откриването на новопостроения Младежки дом в селото, навръх големия християнски празник Вмч. Неделя. Едноетажната сграда е разположена на площ от 120 квадратни метра и е на ключово място в центъра  – до  кметството, детската площадка и беседката.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На откриването присъстваха кметът на община „Марица“ Димитър Иванов, председателят на Общински съвет „Марица“ Гергана Трендафилова и кметът на с. Крислово Димитър Андреев прерязаха лентата на новата придобивка.

След водосвета, отслужен от отец Красимир, кметът на с. Крислово Димитър Андреев  благодари на Димитър Иванов затова, че е осъществил дългогодишната мечта на жителите да имат своя зала за танци, тържества и мероприятия.

Димитър Иванов и Димитър Андреев изказаха признателност на хореографа и главен художествен ръководител на фолклорен танцов театър „ХЕМ“ Иван Димитров за дарените от него огледала в залата за танци.

Младежкият дом е построен по всички европейски стандарти. Надявам се той да стане любимо място за забавление и отдих на хората от всички възрасти в селото“, посочи Димитър Иванов.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина