ЖивотЗабавлениеКултураНовини

Най-инстаграмските места в Капана

Екипът на Lost in Plovdiv се впусна в търсене на най-предпочитаните стени за красиви кадри

Кварталът на творческите индустрии е пъстър, изпълнен с живот и е любимо място на много пловдивчани и гости на града. За последните години на всяка стена из малките улички изникнаха колоритни графити, които пък бързо се превърнаха във фон на най-популярните кадри из социалните мрежи. Редица инфлуенсъри и брандове идват специално до Града под тепетата, за да заснемат красиви фотосесии и да представят по най-добър начин себе си или продуктите, които презентират.

В тази връзка екипът на единствения дигитален пътеводител под тепетата подготви за всички вас кратък списък с доказано едни от най-предпочитаните локации, за да не се лутате из лабиринта, а и да имате повече време след това да отдъхнете в любимите заведения.

Сграфитото на Ядрото

Последната колоритна творба на откритата сцена се появи за няколко дни буквално пред очите ни преди година по случай пролетното издание на Капана фест. Двама млади артисти – Йордан Терзийски и Симеон Пенчев, сътвориха истинска приказка от цветове и багри, чиято идея всеки може да интерпретира сам за себе си. Съдържателите на околните обекти са го нарекли Мечтата на човека заради многобройните символи – еднорог, колело, космонавт, пчела, спирала…и връзката между всички тях.

Прочетете още идеи за снимки във виртуалния гид Lost in Plovdiv.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина