ГрадътИзбориНовини

Ивайло Старибратов: Изборът на втория тур е между ГЕРБ и Пловдив

„Изборът на втория тур е между ГЕРБ и Пловдив. Градът ни не трябва да бъде хранителна среда за една политическа партия, това е лош избор“. Това каза във видео изявление след вчерашния първи тур на местните избори кандидатът за кмет на ПП-ДБ Ивайло Старибратов. Идната неделя той ще се изправи срещу Костадин Димитров на балотажа.

Ето и цялото изявление на Ивайло Старибратов, видеото можете да видите ТУК:

Благодаря на всички, които гласуваха!

Благодаря на всички, които подкрепиха мен и коалиция “Продължаваме Промяната – Демократична България”.

Поздравявам всички кандидати, които казаха истината – че моделът на управление в Пловдив трябва да бъде променен. Изводът от първия тур на местните избори е че две трети от пловдивчани застанаха категорично срещу управлението на ГЕРБ. Мнозинството в Пловдив не иска градът ни да е политически заложник на една партия.

В изминалите 30 дни Вие ни казвахте, че искате да смените статуквото и че Пловдив има нужда от честен и решителен кмет, който умее да слуша хората.

Вярвам в честната и почтена игра.

Затова поздравявам моите опоненти Славчо Атанасов, Костадин Палазов и Ангел Георгиев, които по време на предизборните дебати ясно заявиха, че на Пловдив е необходима решителна промяна и нов модел на управление.

С екипа ми чуваме всички критики. Приемам мнението на всеки, който смята, че сме изглеждали меки и неубедителни в изминалите 30 дни. Държахме се умерено и с уважение към всички пловдивчани.

Вярвам, че местните избори в Пловдив не са мястото за остра политическа конфронтация, която разделя хората.

Затова без политическа агресия посочвахме проблемите оставени от ГЕРБ и провалите на техните кметове. Например си задаваме въпросът след като Костадин Димитров в Тракия, като районен кмет позволява незаконно сметище на метри от кабинета си, как ще управлява цял град? Това е ваше решение! Аз смятам, че който не е изчистил дома си и който позволява беззаконие, не може да изчисти града и да спазва закона.

Изборът на втория тур е между ГЕРБ и Пловдив. Градът ни не трябва да бъде хранителна среда за една политическа партия, това е лош избор.

Вчера започна добра политическа промяна за България. Разбирането, че политика се прави с натиск и със сила, а не с диалог и със знания остава в миналото. ГЕРБ се срина в София и остана извън втория тур. В Пловдив, във Варна и в много други градове сме на балотаж срещу ГЕРБ. На тези балотажи техният единствен партньор е ДПС.

Пловдивчани, от Съединението на България насам винаги са били в първите редици на прогреса на нацията ни. Днес въпросът е ще останем ли там… или ще подарим града си на една партия за още четири години.

Ако искате Панаирният град да остане на пловдивчани,

Ако искате дигитална община без корупция,

Ако искате кмет на всички, а не кмет на ГЕРБ,

подкрепете ме!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина