Ботев пуска виртуални билети за мача с Локомотив

Новини Спортен Пловдив

За първия кръг от първенството на България

Сдружение “Ботев Пловдив”, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас, разпространиха съобщение до медиите, в което се казва, че за първия кръг от първенството в битката с Локомотив Пловдив ще бъдат пуснати виртуални билети, а всички приходи ще отидат в касата на ПФК „Ботев Пловдив“.

Ето целия текст:

„Както всички знаем, стартът на новия футболен сезон ще бъде без присъствието на фенове по футболните стадиони в България. Трудна мисия за всеки един от нас, която ние всички трябва да приемем, но и в същото време да бъдем заедно, там където ни е мястото.

Доказвайки многократно, че привържениците на Ботев Пловдив винаги са били редом до жълто-черния отбор Сдружение ПФК Ботев, подемаме поредната инициатива, с която да покажем съпричастност и да отдадем своята подкрепа към вековния ни клуб, изкупувайки седящите места на клубната база.

За първия кръг от първенството в битката с Локомотив Пловдив ще бъдат пуснати виртуални билети, а всички приходи ще отидат в касата на ПФК „Ботев Пловдив“. Кампанията ни не е дарителска, нито благотворителна. Напротив! За всеки един от нас е привилегия да бъде редом с отбора си, даже и във времена на забрани.

Вземете своя пропуск за дербито от центровете на Eventim и нека отново  се гордеем с безусловната си подкрепа към любимия ни отбор.

Надяваме се съвсем скоро забраните да паднат и да се върнем там, където  ни е мястото – на стадиона!“

Билети може да закупите от магазина на клубната база в квартал Коматево,
магазинът на ул. „Нестор Иванов“ и от всички места за продажба на Eventim.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.