Новини

Превърнете вашето фирмено парти в събитието на годината с ресторант „Лайпциг”

В навечерието на празничния сезон, един въпрос започва да вълнува целия офис и всички колеги – „Къде да бъде коледния купон”? Ресторанта на хотелски комплекс „Лайпциг” ще организира Вашето фирмено парти с неповторимо празнично настроение и стил, които ще гарантират незабравимо прекарване за всички и ще сплоти всеки колектив.

На разположение на гостите са три зали с капацитет от  180; 60; 50 места.

Екипът на ресторанта ще Ви посрещне с усмивка и ще организира перфектното фирмено парти с много блясък и изисканост. Професионалните готвачи ще Ви помогнат да изберете меню, което да превърне празнеството Ви в истинко кулинарно изкушение. За празничното Ви настроение може да бъде организирана цялостна програма – водещ, изпълнители на живо, танцови формации или професионален DJ са на разположение на всички, избрали да отпразнуват една ползотворна и успешна професионална година в ресторанта на хотелски комплекс „Лайпциг”.

За фирмено парти, което ще се превърне в събитие, за което се говори дълго екипът на ресторант „Лайпциг” предлага редица допълнителни услуги. Имате възможност за индивидуална украса на залата, както и сами да съставите менютата, които ще бъдат сервирани, така че всеки един детайл да бъде съобразен с Вашите предпочитания. Личното отношение и професионалното обслужване гарантират незабравим празник за всички. Екипът от професионалисти с опит в организирането на партита ще се погрижи за всичко, като за Вас остава само да се забавлявате. За специални гости или групи от други градове са предидени и преференциални цени за хотелско настаняване. А за най-големите купонджи ресторант „Лайпциг” предлага възможност за удължено работно време.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина