БългарияНощна смяна

Ники Кънчев с One Man Show в Библиотеката

Image title
Любимият герой от екрана и радиото се телепортира в Пловдив, за да застане на една ръка разстояние от пловдивчани и да ги разсмива така, както никога не го е правил. Чаровната и обичана от всички брадичка на Ники Кънчев ще ни представи неправено досега шоу тази събота в  Библиотеката. Журналистът и водещ приема със сантимент и голям кеф предложението от арт клуба да направи One Man Show. Той е подготвил монолог със смешки и закачки. В същото време ще заеме арбитърски пост в игрите, организирани през вечерта. Шоуменът ще покаже стар свой талант, като застане зад пулта, за да бъде диджей. Така ще си спомни доброто старо време на музикален радиоводещ.

Тези, които го харесват , ще говорят с него, снимат, ще си кажат наздраве. Или пък ще се пошегуват, че има „страхотна логика“, фраза, която  обичаше да споменава често в едно от най-гледаните предавания.

Гарантирано е, че лайфът ще е забавен, а след това Ники Кънчев ще ви потопи в танци до скъсване. Местата се запълват на място или с резервация на 0888 938 075

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Изпрати новина