БългарияНощна смяна

Килата от моргата в Хистерия

Image title

Първи кадри за Къртицата заснеха снощи на 100 Кила в клуб Хистерия. Зад кулисите, екипът зададе няколко въпроса на хип-хоп звездата, а съвсем скоро започва и екранизацията на риалитито. Могат да ме изморят физически, но психически – не, каза за Под тепето Явор Янакиев, след визитата на софийския екип. 

Image title

Утре излиза новият албум на Килата, озаглавен Златен. Понеделник влиза в разпространение. Заради министерството на културата нямаше каталожен номер, с който да го издам. Нямаше министър, който да ми даде този номер и това да бъде легален продукт в 10 хил. бройки. Затова и се забави, каза още Явор Пчелата. Първият клип се казва Каймака заедно с Големия. Сниман е на истински гробища, в 

Image title

истинска морга и на още зловещи места. Новият албум включва парче с Маги Джанаварова, с Dj Diamond, също и много самостоятелни парчета. Има и участие на руски диджей Пантомас 2000, който е и режисьор на един от съвременните клипове на Килата. 
След култовото си и артистично участие в Хистерия, Явор бързаше със силата на вятъра, за да се прибере при своето любимо куче Рия, за което се бе затъжил страшно много. 

Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина