БългарияНощна смяна

Десислава със син, майка и счетоводител на участие

Image title
Красивата фолк-поп дива Десислава развя къдриците си снощи в клуб Инфи. В момента тя жонглира на пазара и двата стила музика- фолк и поп, като по-любим за нея винаги е бил вторият. Тя се справя страхотно с всеки жанр, от български фолклор до рок. В нея живеят две личности Десислава и DESS, като смята да запази постепенно само второто име и всички сме наясно, че по този начин няма да загуби истинските си фенове.
Както винаги Десислава снощи изпя песни, които другите искат да чуят от нея.  С искрена радост бяха слушани както от купонджиите в Инфи, така и от майка й Женя, сина й Майки и счетоводителката на Деси, които тя поздрави няколко пъти.
Секунди преди да излезе я попитахме дали след случилото се с нейната, вече бивша, телевизия DSTV би се захванала с такъв огромен проект, а тя бе прегърнала сина си категорично отсече: О, не!
След което се качи на сцената и доказа, че с телевизия и без телевизия, за хората е най-важен гласът й, който винаги ще бъде търсен от привържениците на какъвто и да е стил музика. Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title
Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина