БългарияНощна смяна

Червило открива сезона с две поредни партита, гостува Noir

Image title
Клуб Червило отваря врати за новия сезон с две поредни събития, специални гости и нов интериор. Парти-уикендът стартира на 31 август с резидента на клуба и ветеран на националната клубна сцена – Ангел Манолов а.к.а Groove. Той ще потопи присъстващите със сет в типичния за него плавен микс от разкрепостената мелодичност на чистия хаус, допълнен с горещ groove и танцувални funk и techy елементи с отекващи вокални акапели. Вторият специален гост, който ще взриви посетителите в откриващата вечер се пази в тайна, но от заведението обещават изненадата да е повече от приятна.

Треската в събота вечер ще започне отново с резидента на клуба Groove, а специален гост на 1 септември ще бъде Noir от Дания. Диджеят, високо ценен от имена като Seth Troxler, Laurent Garnier, Loco Dice, Richie Hawtin, Carl Cox и Dubfire започва да се занимава с музика, пленен от създателите на студената електроника – Kraftwerk. По-късно влияние му оказват хаусът, техното, ейсид и рейв-културите на 80-те, както и новите звуци, родени в Чикаго, Детройт, Лондон и Ню Йорк.
Бъдете готови за супер забавление, стяга се за парти Руслана Попова – event menager на клуба.

В последното десетилетие негови тракове няколко пъти покоряват класацииите на Beatport, а през 2011 хитът му Around е едно от топ-парчетата в Ibiza, на Sonar и ADE 2011, част е от компилация на Pete Tong и до момента не слиза от класациите на  Resident Advisor.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина