КултураНовини

Драмата мести гардеробната си в Капана

Драматичен театър „Николай О. Масалитинов“ и Галерия 28 в Капана срещат почитателите на Мелпомена на живо с любимите български актьори в уникална изложба на театрални костюми от харесвани представления.

От днес,  24.03 до края на месеца любопитните фенове на театъра могат да се докоснат до  изложбата на театрални костюми от любими представления на Пловдивската драма в галерията на млада актриса Патриция Пъндева, която се намира на ул.“Железарска“ 29 в квартала на творческите индустрии. Самото откриване ще е от 17:00 часа.

Почитателите на театъра ще могат да се срещнат на живо с любимите си български актьори и да се докоснат до техни костюми и реквизити от най-запомнящите се представления в театъра Пловдив. Ще има костюми от спектаклите: “Вълци”, “Руски мармалад”, “Пет жени в еднакви рокли” , “Анна в тропиците”, “Островът на съкровищата” и още няколко, които са изненада…

В изложбата ще бъде и първия костюм на Камен Донев , с който е изиграл над 150 спектакъла! Освен всичко това ще може да закупите билети за репертоара на Театъра на преференциални цени.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина