КултураНовини

Детският театрален хит „Пинокио“ гостува в Пловдив тази неделя

Дългоочакваната премиера на театралната постановка за деца „Пинокио“ ще се състои тази неделя в Дома на културата „Борис Христов“  в Пловдив. Пазарджишкият Драматичен театър „Константин Величков“ идва под тепетата с една от най-обичаните постановки за деца в страната, а и в чужбина.

Историята на дървеното човече Пинокио е позната и любима на всички деца. Дървената кукла, изобретение на майстор Джепето, се превръща в истинско момченце. То преминава през много изпитания по своя път, но успява да се справи и да научи важни неща за себе си и хората. Малките зрители преживяват перипетиите на Пинокио и заедно с него разбират много истини. „Пинокио“ е истинско приключение.

„Пинокио“ от Карло Колдони е истинско приключение, под режисурата на Бисерка Колевска, сценография и костюми – Златка Вачева. Участват: Стиляна Маркова, Ралица Стоянова, Радост Кожухарова, Людмила Даскалова, Симеон Гълъбов, Чавдар Бозаджиев и Гроздан Даскалови изиграно от актьорите на пазардишкия драматичен театър „Константин Величков“.

Детският спектакъл „Пинокио“ ще се играе на 31 март от 11:00ч, в Дом на културата „Борис Христов“.

Билети на касата на „Маск Арт“ в ДК „Борис Христов“ . Тел: 0894/61-11-88

Деца до 3год. са без билет и без право на седящо място.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина