Премиера на новия роман на проф. Боян Биолчев „Преселението“ в Пловдив

Култура Новини

Събитието ще се състои на 19 ноември (вторник) 2019 година, от 13:00 часа в Голямата заседателна зала на Висшето училище по сигурност и икономика

Ръководството на Висшето училище по сигурност и икономика организира представяне на книгата на проф. Боян Биолчев „Преселението“. Премиерата на новия роман на проф. Биолчев във ВУСИ ще направи проф. д.ф.н. Клео Протохристова – преподавател в Катедрата по история на литературата и сравнително литературознание във Филологическия факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Събитието ще се състои на 19 ноември (вторник) 2019 година, от 13:00 часа в Голямата заседателна зала на Висшето училище по сигурност и икономика, на , бул. „Кукленско шосе“ 13. В представянето на книгата ще се включат ректора на ВУСИ проф. д.п.н. Георги Манолов, представители на академичното ръководство на вуза, писатели, литературни критици, общественици.

Споделете ни във:

1 коментар за “Премиера на новия роман на проф. Боян Биолчев „Преселението“ в Пловдив

  1. Олеле, и такива ли ги има, и те с “АКАДЕМИЧНИ” претенции както БАНи, БАНки, БАНици и БАНди (цит.): “…Голямата заседателна зала на Висшето училище по сигурност и икономика, на , бул. „Кукленско шосе“ 13. В представянето на книгата ще се включат ректора на ВУСИ проф. д.п.н. Георги Манолов, представители на академичното ръководство на вуза…”
    #КОЙ ГИ АКРЕДИТИРвА ТАКВИЗИ КИЛИЙНИ МАГНАУРИ С ПРЕДМЕТ “СИГУРНОСТ” = КДСто ли, известни като Комитет за Държавна Сигурност?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.