КултураНовини

Мелформатор се завръщат в пълен състав в клуб VOID

Рядко можем да видим аудио-визуалния екип в цялост

Мелформатор е свят в света. Или казано с други думи – аудио-визуален колектив от Пловдив, насочен към организация на събития с визуална идентичност, експериментално звучене и интерактивни визуални инсталации.

Колективът се създава преди повече от 5 години от Самуил Кехайов, Веселин Трачев, Атанас Динчев и Петко Танчев и продължава да работи до днес с мотивацията, че е крайно време за промяна в незадоволителния, до този момент, клубен живот в града.

Многопластовата дейност на колектива се развива в различни артистични посоки, като днес включва студио за графичен и уеб дизайн, проекти за интерактивни инсталации, музикални колаборации и участия в многобройни културни събития от всякакъв характер.

Проектът включва различни форми на аудио-визуални експерименти, прескачащи стереотипите на ди(ви)джеинга и се стреми да създава и съчетава различните форми на дигиталното и абстрактното изкуство, обогатявайки клубната и визуална култура в Пловдив.

Главната цел на колектива е откриването на нови творчески хоризонти и експериментирането с всеки вид изкуство, до което може да се добере. А ние нямаме търпение да видим какво са ни подготвили за тази събота.

Колективът рядко може да бъде видян в пълен състав, а товa ще стане възможно на 16 февруари, където зад пултовете на VOID ще застане пълният му състав Denitza, ELEN, sayulke, Mironov, ATNS, waysie, a за визуалната среда и откриващия сет ще се погрижи Петко Танчев – ptkchv, което означава, че със сигурност ще бъде впечатляващо.

В началото на март, в Пловдив Мелформатор организират и тематично планиран уъркшоп в сферата на музикалната продукция.

Събитието е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата 2019.

16 февруари, събота

Club VOID (ул. „Атанас Самоковеца“ №2)

Начало: 22:00

FB: https://www.facebook.com/Melformator/

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/melformator/

Събитието във FB:  https://www.facebook.com/events/294186674615984/

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина