БългарияКултураНовиниПод сурдинкаСветска хроника

Горан Брегович спи в Тримонциум и се разхожда в Стария град

Големият изпълнител е силно заинтригуван от събитията в Пловдив през 2019 г.

Коледния концерт на законодателя на Балканската музика е тази вечер в зала Сила

Коледния концерт на законодателя на Балканската музика Горан Брегович е тази вечер – на 18 декември, с начало в 20 ч. в комплекс Сила в Града под тепетата. Феновете ще може да се насладите на невероятните композиции и познати песни на Брегович с култовите му музиканти от „Оркестъра за сватби и погребения”.

Големият изпълнител е силно заинтригуван от събитията в Пловдив – Европейска столица на културата 2019 г. В тази връзка звездата ще получи каталози, които Фондация 2019  издаде. Балканската фурия ще се информира за пъстрата програма в откриващия форума уикенд – 11-13.01. 2019 г. Обичаният певец пожела да бъде настанен в президентския апартамент на хотел Рамада Тримонциум. Очаква се в опознавателния му тур да бъдат включени интригуващи къщи в Стария Пловдив, Малка базилика, Римски стадион и Гребния канал.

Той кацна на летище София малко след 16:00 ч. в понеделник. От екипа на организаторите споделиха, че за шоуто пристигат автобуси с фенове специално от  Монтана, Враца, Перник и Кюстендил.

dav

Влудяващият меломаните по цял свят със своята свободна, вихрена интерпретация на характерните балкански ритми Горан Брегович за пореден път убедително ще ни изнесе урок защо трябва да обичаме балканската музика. Заедно със своя Оркестър за сватби и погребения и вокалните съкровища от България, с които той от години обикаля световните сцени – сестрите Людмила и Даниела Радкови, ще ни подарят вълнуващи моменти в навечерието на светлите декемврийски празници. Всеки, който е присъствал, знае, че преживяването Горан Брегович на живо е голям празник.

Билети, в ограничени количества, можете да намерите на касите на Ивентим и на касата на комплекс СИЛА в деня на концерта от 18:00 ч. Цените на ценните пропуски са от 30 до 60 лв.

За удобство на меломаните, от АРТ БГ  съобщават, че вратите на залата в комплекс СИЛА ще бъдат отворени за настаняване на публиката в 19:00 ч.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина