Хванаха шофьора на Маздата, който летя днес с над 100 км/ч по булевардите в Пловдив

Криминале Новини
шофьора летя днес с над 100 км/ч

Водачът на заснетата мазда RX 8 с два акта за превишена скорост само за ден

Мъжът зад волана остава без книжка за 6 месеца, очаква го и глоба от 1650 лева

Два часа след като камерите на пътна полиция заснеха Мазда РХ8, която премина през оживен булевард под тепетата със скорост от 120 км /ч, нейният водач извърши още едно скоростно нарушение от 117 км/ч по друг градски маршрут.

Униформените установиха, че зад волана на автомобила е бил мъж на 49 години от Пловдив. Водачът е санкциониран с два броя АУАН по чл. 21 от Закона за движението по пътищата.

За двете извършени нарушения ще заплати глоба от 1 650 лв и ще бъде лишен от право да управлява моторно превозно средство за шест месеца.

Този скоростен рекорд е третия за седмицата на територията на ОД на МВР – Пловдив.

Нов рекорд: С 253 км/ч по магистрала Тракия

Рокер със скоростен рекорд на магистрала Тракия – 229 км/ч.

15 акта за установяване на административно нарушение и 11 фиша състави полицията в Пловдив днес при проверки на мотоциклети. В рамките на деня служители на секторите “Специализирани полицейски сили” и “Пътна полиция” провериха 89 двуколесни превозни средства.
13 от лицата не са представили изрядни документи за мотоциклетите, които управляват. Петима от водачите са били санкционирани заради неизползване на обезопасителна каска. Четири от превозните средства са били без необходимата документация за проверка на техническа изправност.
Установени са трима водачи, които не са притежавали необходимата категория за управление. Само един от моторите, проверен на оживена улица в града е бил без регистрация. Униформените са установили и неправоспособен водач, жител на Пловдив. Сред нарушителите е и мъж, който качил на мотора със себе си своето 6-годишно дете и е нарушил ограничението за възраст на пасажер.
Споделете ни във:

3 коментара за “Хванаха шофьора на Маздата, който летя днес с над 100 км/ч по булевардите в Пловдив

  1. ся се правят на загрижени, а трайков го освободиха – за три живота “лежа” 3 години…в тях на двора под чадъра

    1. Че той редовно си излизаше от затвора, на събора в Железница го видях миналата година, не изглеждаше загрижен или умислен с биричка и наденичка

  2. Друго законодателно “чудо” -извършваш две нарушения, а плащаш за едно. Че то голяма далавера. Така например ако ми пристегне шапката мога да си карам като Фитипалди по улиците, а накрая ще им хвърля едни 1500 лв и нещата приключват. Същото е и с престъпленията- ако открадна, а после открадна пад, а после да карам пиян, а после запаля колата ще ме накажат само за едното престъпление! Че то си е далавера да си престъпник и нарушител да му мислят нормалните отрудени хора отивайки или връщайки се от работа или пък невинно чакайки на червено. Просто ще е едно от много престъпления, за което ще се поеме отговорност само за едно. Все едно да влезете в магазина да вземете колкото продукти искате, а накрая да платите за един и да си тръгнете с всичко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.