ИзбориНовини

Владимир Славенски е преизбран за председател на ДСБ – Пловдив

Партията увеличава представителството си в Общинския съвет и си поставя  амбициозни цели за следващите 4 години

Общинският съветник Владимир Славенски бе преизбран за втори мандат като председател на „Демократи за силна България“- Пловдив на отчетно-изборно събрание, което се проведе вчера в града под тепетата. Той ръководи местната структура от 2022г. Визията, която Славенски представи до края на мандата включва привличане на нови членове в организацията и разгръщане на експертния им потенциал за изработване на местни и национални политики. Ръководството на ДСБ – Пловдив си постави за цел да изгради устойчив граждански формат, който да спомага дейността на политическата сила с допълнителни професионални знания и съвети.

Транспорта, строителните инвестиции, бюджетните въпроси, разходването на публичните средства на територията на община Пловдив и реформите в администрацията Владимир Славенски посочи като теми, по които заедно с колегата му Йоно Чепилски ще продължат да работят. „Има още една важна кауза за всички десебари, а и за десните хора в Пловдив, на която ще обърнем внимание, и тя е свързана с преосмислянето на мястото на Альоша“, коментира още Славенски. 

По време на заседанието бяха разгледани и отчетени резултатите на ДСБ както в коалицията „Продължаваме промяната-Демократична България“ на изборите на 9-и юни, така и на местните избори през миналата есен. Гласовете на двойния вот през юни бяха определени като незадоволителни и ниски за Пловдив. Това стана повод за анализи и равносметка, с която политиците трябва да се обърнат към членовете и симпатизантите си.

Славенски отбеляза, че на местно ниво, в Общинския съвет на Пловдив, ДСБ увеличава своето представителство, като амбицията, която си поставят с колегите му е политиките в дясното и центъра да бъдат още по-силно отстоявани и припознавани до края на общинския мандат. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина