ИзбориНовини

Манол Пейков: Това, което направихме с 63-ама депутати е близко до геройство

Бившият депутат от коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ и настоящ кандидат за нов мандат Манол Пейков даде положителна оценка на управлението на коалицията. 

Ние искаме по възможност да сме доминираща сила. Ако може сами да направим управление, да покажем какво можем. Шест пъти поред България гласува и успяхме да стигнем до 63-ата депутати, което е около 25% – една четвърт от гласовете. Мисля, че това, което направихме с тези депутати, е близко до геройство. И го направихме с ясното съзнание, че в стратегически план, това вероятно ще ни коства много“, призна Пейков. Издателят e на четвърта позиция в листата на коалицията за Пловдив за изборите на 9-ти юни.

Пейков добави, че коалиционното управление не е въобще толкова лесно, колкото изглежда. „Още преди три години, когато бях в 45-я и в 46-я парламент, Христо Иванов, който за мен е най-мислещият и най-визионерският политик на нашето време в България, ми каза нещо много важно: „Предстои да търсим коалиционни решения. Трябва да се учим на коалиции”. Това е много трудно и болезнено нещо за нация като нашата“, каза Пейков. 

Според него и на изборите на 9-и юни няма да има ясен победител. „Коалирането може да продължи в различни формации. Например ГЕРБ-ДПС-ИТН, макар това да е коалиция в друг вид интереси. Но това е истината. България трябва да се опитомява – собствената ни държава, собствените ни институции, собствената ни държава. Ще кажете: „Борисов е толкова хитър, къде ще тръгнеш да го опитомяваш?”. Но минава и неговото време. Светът се променя. Променя се всичко около нас. И в този смисъл ние трябва преди всичко да бъдем национално отговорни”, завърши Манол Пейков.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

 1. МАНОЛ ЗА ЦАР!

  ГЛАСУЙ, МА!
  –––––––––––––––––
  Новите АМЕРИКАНСКИ ПАРТИЙЦИ зле се издъниха още в Пърео Действие като го турнаха след КулТурскио Рашидоолу Ефенди начело на КУЛТУРАТА това читалищно недоносче „ПростоНАСКО!“. Сега в листата що не го забелЕзваме -цЕл Министър- вероятно е под № 25…?

  Срещу бате Бо.Бо.3 беше лесно да се изперчиш в Опозиция на генералисимус д-р пожарогасителя, че народецът вече вдяна… само Калинките му останаха на заплата гласоподавачки…

  Обаче срещу Ко.Ко. едвали някакви шанспве останаха –

  ОТИ БЪЛГАРИЯ ВОЙНА НЕЧЕ.

  ОСНОВНАТА СЪЩЕСТВЕНА „ТОЧКА“ ПРЕДИЗБОРНО
  :
  ВОЙНА ДА НЯМА ЗА БЪЛГАРИ, ВАШЕ ПРЕВЪЗХОДИТЕЛСТВО!

  СТИГА БАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ…

  (а че нацисти в стил Бандера се развилнха и в Армения и в Грузия НЕ Е ПРОБЛЕМ НА АНДРЕШКО!)

  ЗАПАДният „ЕвроАтлантик“ отдавна губи по точки пред „ИндоПасифик“!

  Хохлите 2022 март в Истанбул почти бяха подписали Неутралитет да се отърват, обаче като се зададоха за Одеската Мафия едни САМОСВАЛИ С ДОЛАРИ…
  Българи рамо до рамо с комшиите башибозуци и гърчоля срещу РФ…? Едвали. Тц. Ъ-ъ. НЕ .

  А ОНИЯ КАПУТИ ДЕТО АГИТИРвАТ ДА НЕ СЕ ГЛАСУВА – ТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ ЯРЕМА; ИЛИ 2.СА ПЛАТЕНИ АГЕНТИ НА ГЕРБ / БО. БО.4; ИЛИ 3. ‘Л’Ъ’Ж’А’Т’!

   1. radvane се че се пържи в собствен сос драпайки с безДАРни наптни да изпъкне ИМЕнита пред будалите..

    Чучурката секна даже за хохлите, камо ли за АМзаБГ

    sorry

    1. Чиче, чиче… ако здравната реформа на ГЕРБ беше успешна, ти щеше да си добре. Психичното здраве е в опасност. Озадачена съм как роднините ти не ти помагат.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина