Градът

Заведения в Пловдив, подходящи за работа дистанционно

Нашите 5 местенца, в които с удоволствие слагаме слушалките, действаме по задачи и се потапяме в атмосферата

Лятото свърши и морският офис вече е мираж…поне до следващите горещи дни. Избралите да съчетават брега с работния процес вече се завърнаха в градовете и голяма част от коуоркинг местата се запълниха с желаещи да разнообразят корпоративната среда или хоум офиса. За възможностите в Града под тепетата вече сме ви разказвали подробно в статията ни, посветена на споделените работни пространства, а днес ще обърнем поглед към кафенетата, които също позволяват спокойно да отворите лаптопа си и да си завършите задачките в малко по-лежерна атмосфера.

Котка и Мишка

Заведението се оформи като среда за работещи номади още с отварянето си през 2015 г. и съвсем естествено към него от няколко години функционира и коуоркинг пространство. Над бара може да се възползвате от flexible desks, а в съседната сграда на разположение е и отделна зала за срещи, която често се избира от цели екипи. Cat & Mouse Coworking доказва, че в творческата атмосфера на арт квартала на Пловдив, има място не само за забавление, но и за генериране и концентриране на идеи, потенциал и работна енергия.

В случай че предпочитате още по-социална среда – в първия крафт бирен бар под тепетата през деня втората зала често се запълва от работещи дистанционно, тъй като е сравнително отделена и в нея се обособяват няколко удобни къта с контакти и всичко необходимо. Обстановката е съвсем лежерна, музиката – фонова, а интернетът е най-бързият и надежден под тепетата. Работното време е от 9 часа сутринта до ранни зори всеки ден, а местоположението – в самото сърце на квартал Капана в Пловдив.

The Family Coffee Roasters

Отличавали сме ги като едно от местата, откъдето може да си закупим качествено кафе за дома. Предлагат селекция от висококачествена арабика, но освен интересните кафени напитки заведението е добра опция и за работа навън. Във вътрешната им част постоянно ще попаднете на хора с лаптопи, а предимствата, които изтъкват, са ранният час на отваряне (8 часа през седмицата) и удобните мебели. За пушачите имат оградена част, тип зимна градина. Намират се преди Пешеходния мост, вдясно от подлеза на аптека Марица.

Вижте другите предложения във виртуалния гид LOST IN PLOVDIV

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина