ГрадътНовини

Ученици първи видяха как ще изглежда кино „Космос“ след ремонта

Третокласници от СУ „Христо Г. Данов“ гостуваха на заместник-кмета Пламен Панов

Учениците от 3б клас на пловдивското Средно училище „Христо Г. Данов“ гостуваха вчера следобед на заместник-кмета по култура, археология и туризъм Пламен Панов в неговия кабинет и разгледаха сградата на Дома на културата „Борис Христов“.

По идея на техния преподавател Ива Гешева, децата имаха открит урок, свързан с посещение на две емблематични обществени сгради – Дома на културата „Борис Христов“ и Драматичен театър – Пловдив.

Любознателните третокласници обсипаха заместник-кмета Пламен Панов с множество въпроси, свързани с длъжността, която заема, задачите по които работи, неговите хобита, как прекарва свободното си време, придружени със забавни коментари и много добро настроение. Те бяха първите, на които той показа как ще изглежда кино „Космос“ след приключване на ремонта.

Заместник-кметът Панов, впечатлен от широкия спектър на техните интереси, любознателност и отлични постижения в училище, покани учениците от 3б клас да посетят представление или концерт по техен избор, на което ще бъдат негови специални гости.

Срещата завърши с обща снимка за спомен и музикален поздрав на рояла във фоайето, изпълнен от един от възпитаниците, който посещава Академията за таланти на „Госпожа Опера“.

Средно училище „Христо Г. Данов“ e със 170 годишна история и е първото българско светско училище в кв. Кършиака и второто в град Пловдив. Професионалната педагогическа практика на учителите поставя детето в центъра на обучението чрез „индивидуализация и диференциация“, съобразени с интересите и възможностите на всяко дете.

Училището разполага с пълен екип от специалисти и система за осигуряване на обща и допълнителна подкрепа на всяко дете. Учениците имат възможност да посещават и множество извънкласни занимания, сред които йога, плуване, шах, кино, танци, както и да ползват обособените кътове за отдих, спорт, почивка и подготовка.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина