ГрадътИзпод тепетоМненияНовини

Royal Garden с Ден на отворени врати тази събота

Пловдивският жилищен парк предоставя преференциални предложения и гъвкави условия на плащане за Месеца на любовта

Ден на отворените врати в жилищен парк Royal Garden ще се проведе тази събота, 16 февруари 2019 г., от 11:00 до 15:00 часа. Инициативата е по повод Месеца на любовта и ще даде възможност на всички, влюбени в избраното жилище, да се възползват от преференциални условия в рамките на този ден. Събитието ще се проведе в търговския офис, разположен в непосредствена близост до жилищния парк, между ул. „Владивосток“ и ул. „Митрополит Максим“, гр. Пловдив.

В допълнение клиентите могат да се възползват от гъвкави условия на плащане, да направят оглед на свободните за продажба жилища и да се запознаят с всички компоненти, свързани с довършителните работи по строителството.

Royal Garden разполага с просторни апартаменти с удобни разпределения. Помещенията са с прави форми, оптимално осветени, със светла височина 2,85м и са подходящи за разнообразни интериорни решения. Допълнителен плюс за бъдещите собственици са местата за отдих, зелени площи, детската площадка, подземен паркинг и гаражи. Предлага се и професионално управление на собствеността.

Royal Garden се намира в град Пловдив, квартал “Отдих и култура“, който разполага с новоизградена инфраструктура и паркови зони. В съседство с жилищния парк е разположен Mall Plovdiv, а Гребната база и модерни спортни съоръжения са само на 10 минути пешеходно разстояние. Удобство добавят и разположените в близост хипермаркети, детски градини и училища, а на пешеходно разстояние могат да бъдат открити разнообразни ресторанти.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина