НовиниОбразование в Пловдив

Факултета по обществено здраве на МУ-Пловдив с важно отличие

С почетен знак на Българската асоциация на помощник-фармацевтите бе удостоен Факултетът по обществено здраве на МУ-Пловдив. Отличието се присъжда за принос и активно сътрудничество за перспективно професионално и кариерно развитие на помощник-фармацевтите. То бе връчено в рамките на Петата национална конференция, организирана от Асоциацията в Златни пясъци, на която взеха участие преподаватели и студенти от магистърската програма „Фармацевтичен бизнес мениджмънт“ към ФОЗ.

Ролята на международното сътрудничество, европейските проекти и комуникацията със заинтересованите страни за успешното професионално развитие на помощник-фармацевтите, предимствата на комбинираните медикаменти в повлияването на болката и възпалението, ефективни решения в педиатричната практика и прилагане на фармацевтични грижи за съсловно утвърждаване и професионално развитие в партньорство с пациенти и лекари бяха част от темите на докладите, включени в научните сесии.

„Фармацевтичен бизнес мениджмънт – акцелератор за надграждане развитието на помощник-фармацевта“ бе озаглавена презентацията на магистър-фармацевт Анна Михайлова от ФОЗ на МУ-Пловдив. При получаването на почетния знак тя благодари на председателя на Асоциацията Лиляна Петрова за отличното партньорство с университета.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

    1. За г-ци става все по-Пълен ЧЛЕНЪТ.
      За г-жи – – – не чак толкова…

      „Петя“ горкана …НИ-ГО-ДИГА!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина