ГрадътНовини

Кметът поздрави ученици, учители и родители по случай 15 септември

Кметът Здравко Димитров ще присъства на откриването на учебната 2022/2023 година от 9. 30 часа в СУ “ Патриарх Евтимий“ на ул. „Иван Вазов“ 19 – Централна сграда. Към всички ученици, учители и родители той отправи приветствие. Под тепето публикува думите му без редакторска намеса.

Скъпи ученици,

Учители и родители,

15 септември е празник на успешното начало и ден, в който си обещаваме, че времето с нашите приятели, колеги и съученици ще ни донесе нови знания и споделени изживявания. Училището е мястото, което след време всички си спомняме. Споделяме с децата си безценния опит и съвети на нашите учители, чиито имена никога не забравяме.

Българското училище е институцията, която през годините е допринесла в най-голяма степен за съхраняването ни като народ. Нека и днес знаем, че то продължава да стои в основата на изграждането на личността на нашите деца.

Скъпи учители и родители, Вашата отговорност е голяма. Благодаря Ви, че въпреки днешните несигурни и твърде динамични времена, намирате сили да бъдете опора и да преминавате заедно с децата през предизвикателствата.

Пожелавам Ви здраве, успех и удовлетворение! Нека мъдростта Ви води по пътя на доброто образование!

НА ДОБЪР ЧАС!

ЗДРАВКО ДИМИТРОВ

Кмет на Община Пловдив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина