ГрадътНовини

Иван Тотев към МГЕРБ: Вие участвате в промяната на Пловдив и България

„Представители на младежката организация на ГЕРБ се реализират на всички нива на управление. През изминалите години от редиците на пловдивската структура бяха излъчени народни представители, общински съветници, заместник-кметове. Нашите младежи се доказват и в различни професионални направления – лекари, инженери, юристи, социолози, икономисти и др. Вие участвате в промяната на Пловдив и на България”.

С тези думи областният координатор на ГЕРБ се обърна тази вечер към делегатите на Общото събрание на МГЕРБ в града под тепетата.

На форумът присъстваха представителите на Националния изпълнителен съвет Алина Стефанова- заместник-председател и Диян Иванов. Пловдивският представител на НИС Йосиф Танев заяви, че за младите хора от организацията е привилегия и отговорност да бъдат част от голямото семейство на ГЕРБ.

По време на отчетно-изборното събрание бяха излъчени три номинации за областен координатор на МГЕРБ- Пловдив-град – на д-р Симеон Личев, Димитър Караилиев и инж. Ангел Хаджийски. Предложенията за организационен секретар са Цветина Кашилска, Ваня Тонева и Костадин Янев, а за членове на Управителният съвет – Мирослав Тенев, Николай Арабаджиев, Димитър Янков, Симона Кекеманова.

Номинациите ще бъдат утвърдени от областното ръководство и Изпълнителната комисия.

Дългогодишният председател на младежката структура и член на НИС на МГЕРБ Пенчо Малинов изрази увереност, че ще има приемственост и че постигнатото, ще бъде надградено.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина