И големият ремонт на зоната около Понеделник пазара е на финал

Градът

Оформиха новата пътна връзка между „Св. Петка” и бул. „Цар Борис III Обединител”

И големият ремонт на зоната около Понеделник пазара е на финал, видя на място днес обектив на Под тепето. Строителните екипи на „Драгиев и Ко” завършват обекта, който трябва да отпуши движението в зоната след затварянето на „ухото” между Епископската базилика и католическата катедрала. На мястото на паважа е положен асфалт, тротоарите се изграждат в момента, обособени са паркоместата и новото мини площадче пред ДКЦ I.

Остава довършването на уличното осветление и маркировката. Оформена е и новата връзка между  „Св. Петка” и бул. „Цар Борис III Обединител”. Трасето от бул. „Мария Луиза” към Стария град се стеснява. Завоят наляво, покрай Гимназията по битова техника, по задънената доскоро улица „ Света Гора”, вече е отворен. Зоната около училището е обезопасена със заградителни метални пана.

Споделете ни във:

4 thoughts on “И големият ремонт на зоната около Понеделник пазара е на финал

  1. Не само паветата и дърветата ги няма, станало е като ракетна площадка. Мечтата на селянина. И това с парите от нашите данъци.

  2. До „…“
    А защо трябваше да я правят натоварена?
    Пловдивчани е много права… НО нали требе съ усвоят едни кинти от правилните люде…

  3. Пловдивчанка, ти тези градове май само по телевизията си ги виждала, къде по натоварените улици и булеварди има павета?

  4. Днес минах оттам …възмутена съм!Махнали са паветата и сложили асфалт.В сърцето на древен Пловдив.Това е пълно безхаберие и обезличаване на града ни.Колко ли некадърен трябва да си, да смениш настилката??!! Защо в Рим,Флоренция, Прага , Лисабон и много други европейски страни настилките са павета?? Некомпетентност, алчност цари в държавата …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.