ГрадътЗабавлениеКултураНовини

ФОНДАЦИЯТА идва в Пловдив през август

Най-хубавите български песни ще звучат на 19 юни във Варна, на 20 юли в Бургас и на 6 август в Пловдив

След грандиозния концерт на „ФОНДАЦИЯТА празнува 10 години около света“ в края на април, в зала 1 на НДК ето, че СУПЕР ГРУПАТА се стяга да зарадва и феновете си в големите градове на България. Дони, Кирил Маричков, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще изпълнят едни от най-обичаните български песни на поколения българи – на 19 ЮНИ в Летен театър – Варна, на 20 ЮЛИ в Летен театър – Бургас и на 6 АВГУСТ в Античния театър в Пловдив.

Специални гости на супер групата на сцената това лято ще бъдат Косьо Цеков от ФСБ, Наско от Б.Т.Р. и Момчил от тандема „Дони и Момчил“, но от Фондацията разкриват, че се очаква и други български звезди ще се присъединят към тях на откритите сцени в различните градове.

Билети за концертите „ФОНДАЦИЯТА празнува 10 години около света“ на 19 ЮНИ в Летен театър – Варна, на 20 ЮЛИ в Летен театър – Бургас и на 6 АВГУСТ в Античния театър в Пловдив се продават в системата на Ticketportal.bg и на касите на театрите по градове. Могат да бъдат закупени още от книжарници Booktrading, Office1Superstore и бензиностанции OMV в цялата страна. Началото на събитията е от 20:00 ч.

Последният голям концерт на Фондацията беше в края на април при напълно разпродадена зала, пълна с хиляди пеещи и танцуващи, щастливи хора. Без съмнение атмосферата и настроението това лято, под открито небе ще бъдат на ниво с всички тези страхотни музиканти на сцената!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина