АктуалноГрадътИзбориМненияНовиниОбщина Пловдив

Слави Георгиев: „Модър-Царевец“ е най-големият провал на Здравко Димитров

Пробивът „Модър- Царевец“ е най-големият личен провал на кмета Здравко Димитров. Това заяви независимият общински съветник Слави Георгиев. Той засне видео около строителния обект и заключи, че там няма нищо завършено.

Ето какво коментира Слави Георгиев:

“ Обект за 10 милиона лева със 100%, осигурено финансиране по общински заем. Каква е историята? Още миналия мандат имаше проведена обществена поръчка за извършването на пробива под Модър-Царевец. Здравко Димитров дойде и отмени тази обществена поръчка и проведе нова. Но там изпълнителят отново беше същият, който спечели и предната обществена поръчка, но вече бяха загубени шест месеца. Срокът на изпълнение за този обект е три години. Изцяло вече сме към края на тези три години и виждаме, че няма нищо завършено на този обект. Около нас има строителна техника, всичко е разхвърляно и не му се вижда краят.

Най-лошото е следното, в комплект с Модър-Царевец върви пълната реконструкция на улица “Царевец” и булевард “Хаджи Димитър”. Булевард “Хаджи Димитър” е в трагично състояние и оплакванията от там от гражданите са страшно много. В същото време улица “Царевец” дори не е започната.

Говорим за обекти със 100% осигурено финансиране и с пълен коридор за работа. Това показва неспособността на Здравко Димитров да контролира процесите по изпълнение на обектите в Пловдив и се намираме на фона на неговия най-голям провал. Това трябваше да бъде венецът на неговото управление, където той да реже лентата и да обира лаври, но виждаме, че този обект се превърна в неговият най-голям провал.

Пловдив заслужава повече! Пловдив заслужава да има обекти, които се завършват в срок,

особено обекти, за които има подсигурено финансиране. Здравко Димитров дължи извинение на пловдивчани“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина