БизнесГрадътКултураНовини

Безплатни курсове по Еxcel и Project Professional в Пловдив

Безплатни курсове за работа с електронни таблици организира Клъстер Тракия икономическа зона в сградата на ПГ по машиностроене

Как чрез компютърните програми Еxcel и Project Professional не само да улесним и подобрим бизнеса си, но и да го прогнозираме и променяме развитието му в бъдеще. Тези дигитални умения ще придобият желаещите да се включат в безплатните курсове, организирани от сдружение „Клъстер Тракия икономическа зона“. Обучението за дигитално управление и оптимизиране на работните процеси се осъществява в рамките на проект AgroDigiRise/101083473 на Европейския цифров иновационен хъб в земеделието AgroHub.BG.

Първата дата за курса е 29.03.2024, от 10:00 – 16:00 часа, присъствено, в Център за професионално обучение Тракия, гр. Пловдив, бул. „Александър Стамболийски“ №2 (сградата на Професионалната гимназия по машиностроене). Как да работите с най-новите компютърните програми, които могат да улеснят и подобрят управлението на бизнеса ви ще обясни доц. д-р Мария Душкова, зам. декан на Технически факултет,  Университет по хранителни технологии – Пловдив, преподавател в катедра „Процеси и апарати“.

По време на курса обучаващите се ще се запознаят и придобият знания и умения за използването на различни условни, логически и статистически функции, както и умения за създаване и работа с обобщаващи таблици и диаграми. Обучението е подходящо за агрономи, земеделски производители, студенти, консултанти на земеделски производители, представители на малки и средни предприятия.

Записването за безплатния курс е най-късно до 25 март на Дигитално управление и оптимизиране на работните процеси | АгроХъб.БГ (agrohub.bg).

Вижте другите безплатни услуги /обучения, консултации и демо дни/, както и събитията на AgroDigiRise на https://edih.agrohub.bg/calendar/ – Възползвайте се от тях, за да повишите знанията и уменията си, да сте конкурентноспособни и да улесните работата си!

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина