ГрадътНовини

Куп нередности бяха установени при проверка на ресторант в Северен след сигнал за шум

Редица нередности са установени при проверка на заведение в Пловдив. Съвместните действия са осъществени снощи от служители на Икономическа полиция, Специализирани полицейски сили, РДПБЗН, ОДБХ и Инспекция по труда.

Реагирано е на сигнал за силна музика от ресторант в район Северен, който не се е потвърдил. При проверката обаче са констатирани други нередности в дейността на обекта. От представителите на ОДБХ са съставени два протокола и акт за възбрана. Инспекторите по труда са установили неточности в документите на петима души от персонала, единият от които е непълнолетен. По отношение на противопожарните изисквания също предстои съставяне на акт.

3 акта са съставили и полицейските служители по Закона за българските документи. Предстои да бъде сезирана ТДНАП за неработещи касови апарати, а по отношение на законността на търговския обект – Общинската администрация. Подобни съвместни проверки на територията на Пловдив и областта продължават.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Четейки новината, се учудвам как от фалшив сигнал за силен шум, са се появили толкова много институции. Явно след 17 ч.
    И кой по дяволите е този ресторант!?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина