Създателите на ПОД ТЕПЕТО с нова медия- КАПАНА.БГ

Гласове
Направихме културен портал за всички, които обичат да се забавляват в Пловдив
 
Редакторите Иво Дернев и Димитър СемковПриятели, искаме да Ви запознаем с новото ни съкровище. Името му е KAPANA.BG. Защо КАПАНА ли? Ей така, за закачка, без никакви претенции към иначе великолепното местенце в Пловдив. Искаме да ви вкараме в нашия Капан от информация, поднесена в типичния ни стил- сериозна, когато е нужно, весела- когато ни се смее, тъжна- когато плачем. С чувство за хумор, но и със задължителната самоирония. Информацията не просто като парче текст, а като история- жива, ярка, с вкус и аромат. Емоция във всеки ред. Вярваме, че няма да търсите изход от нашия Капан.
 
Направихме го за Вас- за всички, които обичате Пловдив, независимо дали сте родени тук, или просто стържете подметки по нашите павета. За Вас, които се наслаждавате на непоносимата лекота на дните под тепетата, при всяка първа възможност. За Вас, които все насам Ви тегли този странен аромат на дух, спомени, стари къщи, усмихнати хора. И Този сайт е за култура, но не за елитарната и недостижима, не за онази, която намирисва на мухъл, а за нашата култура- пловдивската, културата на хората и мястото, културата на младите, на активните, на хората, които са тук, за да се борят да е хубав този град, които вярват в този град и ще останат, за хората като нас. Този сайт е на хората, дето ще се върнат, за да видят дали е имало смисъл да си тръгват. Този сайт е за хората, които не са от тук и са за малко.Този сайт е за хората, които скучаят и за тези, които знаят какво искат, какво е добър вкус. А добрият вкус ни лишава от много работи, както казва Кевин Спейси в Хърли Бърли. Ние, от Под тепето знаем какво означава това – да не правим компромиси и да не замитаме боклуците под килима.
Нашите репортерки
Вие ни познавате! Ние не се крием, ние сме другите! В този дух започваме! Елате да се позабавляваме! http://kapana.bg/
 
Ивайло Дернев
Димитър Семков
 
P.S. А за разкош ознаменувахме старта  на нашата- Ваша медия със скара-бира директно на паважа пред офиса ни! Благодарим на творците над пушека, а не просто скараджии- Наско Х., Шишо и Дидо…
Споделете ни във:

3 коментара за “Създателите на ПОД ТЕПЕТО с нова медия- КАПАНА.БГ

  1. Браво,момчета!Искрено се надявам ,че пловдивчани ще оценят тази,на пръв поглед,странна ваша крачка към културата във време,в което хората гладуват…УСПЕХ!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.