ВластГласовеМненияНовиниСпортСпортен Пловдив

Протестно шествие на феновете на ФК Ботев – ВИДЕО

Привържениците на футболен клуб „Ботев“ (Пловдив) организират днес протест. Той е породен от недоволството на феновете заради поредното отлагане на довършване на строежа на клубния стадион.
Те се събират пред „Колежа“ в 17 часа, от където ще тръгне шествие до сградата на Община Пловдив.

В Интернет се върти специално записан клип с песен „Всички за Колежа“.
Той е посветен на протеста, в който се пее: „Ще нахлуем в Общината, стига обещания и торби с лъжи! Някой вече трябва в затвора да лежи!“

Парчето завършва с ултиматум: „Ако до декември „Колежа“ не блести, знаят и децата, всичко ще гори“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

8 коментари

  1. Ботев е един отбор, символ на корупцията! Забравихте ли за “брокерите”! Един фалирал отбор “иска”!? Вие нямате пет лева, а искате стадион за милиони!
    Тези лумпени нали гласуваха за тази карикатура баскетболиста! Ето той им връща простащината си по 100!
    Приличат си простаците и се обичат! Днес любов – утре псувни!

  2. Инфекциозна болница е руина, болните от ковид са в стаи като ковчези, а тая гербаска сган дава нашите пари на едни селски отбори, които нямат никакви успехи.

  3. На тия олигофрени(не само тоя футболен клуб) защо им е вменено, че държавата трябва да им строи стадион. И другото, което е толкова ли не се усетиха, че Бойко ги прилъга, за да си спечели гласове, и сега вече като не е той обещанието остава в историята? Държавата не е длъжна да подкрепя безвъзмездно частни търговки дружества (каквито са професионалните спортни клубове) . Гати наглостта.

    1. Ако се гледат така нещата, държава и общини не трябва да дават пари за нищо – нито за стадиони, нито за театри, нито за спортни зали, нито за галерии. Всичко да стане на пазарен принцип. Който генерира приходи, ще има. Само че като направят наемите на театрите, концертните зали, басейните и всичко друго на пазарен принцип и сме приключили с култура и спорт и ще има само чалготеки. Айде по-сериозно – навсякъде е така. Дори Интер и Милан играят на общински стадион.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина