ГласовеМнения

Политическо решение: Арх. Цоневски е бъдещият Главен архитект на Пловдив?

Партийна агитка подкрепя общинския съветник на Кауза Пловдив на публичното представяне на кандидатите за ключовия градски пост

Георги Титюков бе единственият зам.-кмет на събитието

Странно ли е, че заместник – кметът по спорт Георги Титюков е единственият висш представител на местната власт, който се интересува от градоустройство? Изненадващо ли е, че само той присъства на публичното представяне на концепциите на тримата кандидати за Главен архитект на Пловдив? Едва ли!

В архитектурните среди упорито се говори, че има политическо решение общинският съветник от Кауза Пловдив арх. Цветелин Цоневски да поеме така ключовия градски пост. И публичното изслушване в Об С даде ясен сигнал в тази посока. Днес кандидатите ще бъдат изслушани от комисията, която трябва да вземе окончателното решение. Което май е вече е взето, както твърдят трима наши независими източника.

Вчера архитектите застанаха пред граждани в Общинския съвет, за да презентират визиите си за градоустройството и развитието на Пловдив. Всъщност случайните граждани, интересуващи се от темата, се брояха на пръстите на едната ръка. В пленарната зала на местния парламент присъстваха едва няколко представители на Камарата на архитектите. За сметка на това там беше цялата Кауза Пловдив, водена от лидера Георги Титюков, както и цялото семейство на арх. Цоневски. Сякаш той не просто представяше концепцията си, а церемониално приемаше ключа за кабинета на Главния архитект на Община Пловдив.  

Очаквайте подробности от представянето снощи

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

5 коментари

  1. Като плесне СЪС ВЪПРОСИТЕЛНА ОТДИРЕ едно невъпросително, а утвърдително изречение като; „Арх. Цоневски е бъдещият Главен архитект на Пловдив?“ джурналето знайте, че е отличник от Килийната „Академия“ на АКАДЕМИК Никола Методиев, пловдивско МУТРОполитче. Или оная другата „академия“ гъмжаща от професоря (и още идват!) = амтии, дето успяха да съсипят МАСИВЕН паметнк на културата, Жълтото

  2. Пловдивчани не разбират ли,че Титюков малко по-малко овладява всички властови позиции в града?Сега и гл.архитект! ГЕРБ продължава да спи или някой го приспива,но този човек усърдно се готви за кметските избори.Дано предположението ви не излезе верно,но не ми се вярва.Просто Титюков продължава.Да видим ще има ли скоро драматична развръзка или не.Цялата му политическа кариера се дължи на фигурно пързаляне по тънък леду пред заспала публика.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина