ГласовеГрадътНовини

Пловдивчани излизат на протест за оставката на Зико

Граждани на Пловдив се организират за протест в социалната мрежа, на които да поискат оставката на кмета Здравко Димитров.

Събитието е насрочено за утре – вторник, 07 февруари от 18:00 часа, пред сградата на Общината на пл. „Стефан Стамболов“ 1.

„Преди броени дни кметът на Пловдив Здравко Димитров обяви, че е избран от пловдивчани, за това и само те могат да му искат оставката. За това е време да кажем „стига“ на вътрешните борби за власт между Здравко Димитров и Иван Тотев, които превърнаха целия град в заложник на местната организация на ГЕРБ“, пишат организаторите

Те призовават, всички недоволни от последните 12 години управление на Пловдив да се присъединят към тях, за да заявят гласно, че градът ни и бъдещето на децата ни не са разменни монети между Здравко Димитров и Иван Тотев.

„На 07 февруари от 18:00 часа пловдивчани се събираме пред Общината за да кажем на Здравко Димитров, че той никога не е бил нашия кмет и да поискаме оставката му, както и на целия му екип. Пловдив заслужава градоначалник, за който на първо място да са гражданите, а не партията или партийния лидер.“ – пише в обявата за събитието.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Сега последно, ГЕРБ на Маминия ли е , или на Борисов, че в последно време се обърках.
    Или тук е алтернатовния синод на ГЕРБ – местната губерния на дребната , отмъстителна и злопаметна дущица- Ваню Мамин Ттотев ?

  2. ГЕРБ-Тотев стяга простест срещу кмета си. Като подаде оставка, нали ще изберат някой от същата крадлива партия до местните избори. Ако има протест за оставка, да е за оставката на кмета плюс всички общински съветници на ГЕРБ и тези, които гласуват с тях за стадионите, за Панаира, за парка и т.н.

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина