БългарияГероите на деня

Зико на финала на кампанията: Ще приложим новото и дясно управление още от първия ден след изборите

Няколко стотин пловдивчани скандираха „Победа” на закриването на предизборната кампания на кандидата за кмет Здравко Димитров, кандидатите за районни кметове и общински съветници от коалиция „Здравко Димитров: Да решаваме заедно”. Обновената с частни инвестиции спортна зала Строител посрещна и някои от лидерите на Реформаторския блок, както и депутати от дясното обединение.  Гостите на събитието с китарата си поздрави виртуозът Огнян Видев, а с гласа си го стори супер талантът на Пловдив Богдана Петрова. Председателите на всяка от партиите от Блока пожелаха успех на Зико, кандидатите за райкметове и за местния парламент и обявиха отново безусловната си подкрепа за Димитров в обща декларация.

Не съм съгласен съдбата на Пловдив да се решава от София. Не може кметът да се съобразява само с една партия, той е кмет на всички. Днес, една от последните ми срещи, бе със Съюза на слепите. Те са искали среща с Иван Тотев още през март, като такава са им определили за края на октомври. Е, това не е ли подигравка? Подигравката с гражданите и професионалните гилдии продължава вече четири години. Това трябва да приключи, подчерта Здравко Димитров от сцената, на която бе представен целия екип от кандидат районни кметове и всички от общинската листа.

Знаете ли колко нови улици са направени в Пловдив за изтеклия вече мандат? Само една. И тя се намира до един определен хотел. Това ли заслужаваме?, пита Зико хората в залата. Аз и отборът ми можем и знаем как да го направим, как да оправим нещата в Пловдив. Ние ще приложим новото и дясно управление още от първия ден след изборите. И ще накараме да ни уважават тези, които не смеят да ни погледнат в очите. Изборите са суета- идват и заминават, но ние оставаме и трябва да се гледаме достойно в очите. Ще оправдаем доверието, само ни го гласувайте с №19 в неделя, каза на финал Зико.

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

6 коментари

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина