БългарияГероите на деня

Влогъри се обединиха срещу Синдрома на Даун

Аня Петрова

Близо двеста фена се събраха във Фабрик, за да подкрепят каузата

Няма особено голяма подкрепа за страдащите от тази болест, казват влогърите

Когато възрастните не правят нищо по въпроса, то младите запретват ръкави и действат. Младежите от Интеракт клуб Пловдив обединиха български влогъри на сцената във Фабрик. Цветослав Цонев, Кристиан Танев, Антон Янакиев и Павел Колев са имена, които на вас може да не говорят абсолютно нищо, но бумът на влогове, който залива интернет в момента си каза думата, след като Фабрик не само се напълни, а даже и ПРЕпълни.
Синдромът на Даун – това беше каузата, зад която застанаха младежите.  Не се обръща достатъчно внимание на този проблем тук, споделиха те. Паралелно инициативата сякаш се раздвои. По-голямата част от публиката беше на възраст, непозволяваща им легално да пият алкохол. Примерът, който влогърите им дадоха беше страхотен. Всички знаем Кристиан като единственият влогър, който псува във всеки един свой клип и се държи както си поиска, но подобно поведение не пречи да имаш сърце. Искаме да покажем, че онлайн персоните ни може да са просташки или детински за някои хора, но реално ни пука за другите и искаме да помогнем, каза той за КАПАНА.БГ и изрази възмущението си от това, че няма особено голяма подкрепа за страдащите от болестта в България.
Всеки един от присъстващите можеше да зададе въпрос на своите любимци – как са започнали да се занимават с това, техниките на снимане, от къде взимат идеите си, че дори и някой друг по-неудобен и личен въпрос можеше да се чуе от публиката. Като истински звезди, дори след като приключи срещата, влогърите се изнесоха в градината на Фабрик и поговориха с всеки, който искаше да ги види на 4 очи, раздаваха автографи и се снимаха с всеки един. За три часа среща успяха да съберат над 600 лева. Не е Българската Коледа, Великден мина и не е нужен голям празник, за да направиш добро. Да, тези влогъри са лица, които младите познават по улицата и това, което направиха беше страхотно и заслужава да се превърне в традиция.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Ще отговоря на въпроса ти, Ло-ло. Заглавието е „Влогъри се обединиха срещу Синдрома на Даун“, глаголът, който е използван е „обединявам“ и би следвало да са срещу болестта, заради, която са се обединили, а не с нея. Използвано е метафорично. Моля следващият път да се замислиш повече, когато решиш да коментираш.

  2. Да задам един въпрос ако може, ако не ми отговорите – здраве да е! Събират благотворително пари за децата – ок, страхотно, обаче не разбирам защо сте написали, че са СРЕЩУ синдрома на Даун. Това е болест,не е някакъв престъпник и едва ли някой може да се опълчи срещу нея..както и срещу всички други болести.
    Та.. млади хора сте, сега се учите, ама айде по-точни бъдете и мислете преди да редите разни думи дали въобще имат смисъл.
    Благодаря!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина