БългарияГероите на деня

Вицепрезидентът Илияна Йотова идва в Пловдив

Тя ще бъде гост на научна конференция в ПУ „Паисий Хилендарски“

Вицепрезидентът Илияна Йотова ще бъде гост на Научна конференция за студенти и докторанти в Пловдив на тема „10 години България в Европейския съюз – успехи и предизвикателства“. Форумът се организира от Факултета по икономически и социални науки (ФИСН) на Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“ със сътрудничеството на Европейски информационен център „Европа директно“ – Пловдив, Център „Образование за демокрация“, Студентски клуб на политолога при ФИСН и Студентски съвет към ПУ.

Сред официалните гости на конференцията ще бъдат също ръководителят на Представителството на Европейската комисия в София Огнян Златев, заместник-областният управител на Пловдив Владимир Петров, председателят на Общинския съвет в Пловдив Савина Петкова и заместник-кметът на Община Пловдив Стефан Стоянов.

Разработките на участниците в националния форум са в три водещи направления: „Растеж, инвестиции и работни места“, „Единен пазар“ и „Демократична промяна“. Сред основните теми са икономическото развитие, образованието, младежките политики, движението на хора, стоки и услуги, европейското енергийно сътрудничество, околната среда, правосъдието, миграцията и човешките права.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина