БългарияГероите на деня

В приемната на народния представител Славчо Атанасов: Високи данъци и разбити улици тормозят пловдивчани

Високите данъци, разбитите улици и ходене по мъките с години  по различни институции са основно сред проблемите, заради които пловдивчани са потърсили помощта на народния представител Славчо Атанасов до момента. Всеки понеделник в приемната му на улица „Гладстон“ 13, за да се срещнат лично с него, идват между 30 и 40 души.

Всеки един проблем, поставен пред Славчо Атанасов при срещите му с гражданите се записва стриктно и хората винаги могат да разберат какво е предприето за неговото разрешаване, както и какви срещи и разговори са проведени или предстоят. Повечето от дошлите признават, че той е последната им надежда за намиране на решение.

Част от дошлите в приемната заявиха, че е по-важно за какво идват като проблем, отколкото кои са. Ето, какво казаха:„Платих 59.67 лв. данък за малката си боксониера от 32 квадрата! Това е абсурдно! Да не е станала някаква грешка?!“, реагира  изключително притеснено жена, дошла в приемната на Славчо Атанасов, и добави, че взима едва 150 лева пенсия.

„Обърнах се към Славчо Атанасов, защото аз съм кореняк пловдивчанин и помня времето, когато той беше кмет на Пловдив и това как вървяха нещата тогава.  Той е юрист и искам да го запозная с грубите нарушения на топлофикационните дружества. Показвам му един фалшив документ, издаден от „Топлофикация“ Пловдив за моя апартамент“, посочи пловдивчанин. 

„Той ми е последната надежда, ако може нещо да направи. Никой до момента не ми е помогнал, обикалям по разни инстанции. Като кмет Славчо Атанасов помагаше на хората – затова и сега го търся по проблем с едни земи и разчитам на него. А, по главния въпрос, по който идвам и който засяга всички ни, това са високите данъци в Пловдив. Надявам се, че той ще направи нещо по този въпрос. По негово време бяха два пъти по-ниски данъците, сега, обаче страдаме всички“,  разказа друг, дошъл в приемната.

 

„Аз идвам по обществени проблеми. Например, в строителството общината ползва строителни материали предимно от турски фирми, искам да се направи нещо в полза на българските производители. Вярвам, че Славчо Атанасов ще направи постъпки в Парламента за това“, заяви пловдивчанин. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Славчо Атанасов да се извини на пловдивчани, че превърна пазарът в Кичук Париж от хубав пазар в магазини с китайски стоки и баничарници. Разби пазара!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина