БългарияГероите на деня

Тотев към пловдивчани: Излезте и гласувайте за дясното в неделя

Ако ГЕРБ печели изборите се очертава широко мнозинство в местния парламент

Кандидатът за кмет подава ръка на всички десни и центристки политически сили в общинския съвет

Културата е фокус за всички, разбра се от преговорите преди балотажа

Излезте и гласувайте в неделя. Не подценявайте изборите. Идете до урните, за да има градът стабилно дясно управление в следващите четири години, призова кандидатът за кмет на ГЕРБ Иван Тотев в последната си пресконференция преди балотажа в неделя. Той не скри, че в последните няколко дни са проведени няколко политически разговори с десните и центристки формации, които вече са част от следващия местен парламент- земеделците, Кауза Пловдив и Реформаторите. При втори мандат на Тотев се очертава широко десноцентристко мнозинство, в което се очаква  да влезе и Съюз за Пловдив. Преговорите бяха успешни и конструктивни. Респект към всички, с които разговаряхме затова, че не поставиха никакви конкретни условия за участие в управлението, а поставиха само желание за реализиране на конкретни политики. Потенциалните партньори на ГЕРБ в следващия общински съвет за земеделците, Кауза Пловдив, Реформаторския блок и Съюз за Пловдив. Това гарантира едно изключително стабилно широко дясно управление на Пловдив с ГЕРБ начело. Разбира се, има различия между партиите. Но ГЕРБ има висока политическа култура и ще заложим отново на коректното отношение към партньорите си, както беше и в предишния мандат. Ще коригираме своите намерения за управление и ще се съобразим с политиките, които предлагат потенциалните ни партньори. Като в първите разговори се избистри и най-важният фокус в следващите четири години- културата. Затова и не предложихме за гласуване културния календар на града преди изборите, за да не заложим бомба в културата след тях. Ще заложим на нови политики, които няма да се различават коренно от досегашните. Първото управленско решение в следващия мандат е да бъде разделен културният ресор като самостоятелен и зам.-кметът по него да има възможност за формиране на собствена административна структура с различни звена. Ще има и други структурни промени, но ще говорим за тях след понеделник, каза Иван Тотев. Той призова всички пловдивчани, дали гласа си за дясната идея, да го подкрепят на балотажа в неделя, тъй като това ще гарантира реализиране на програмите на онези десни партии, които са подкрепили в първия тур.

Очертава се ясна разделителна линия дясно- ляво в следващия общински съвет. Лявото остава самотно в ъгъла. Пловдив трябва да се развива. Трябва да се даде шанс на тези политици, които искат развитието му и заявиха, че управленската програма на ГЕРБ съответства на техните политики. ГЕРБ е предвидим партньор, не предаваме приятелите си. Такива ще бъдем и в следващите четири години. Призовавам и културните среди да дадат своята подкрепа за ГЕРБ, а ние гарантираме културни политики, които ще ги удовлетворят и в които пряко ще участват. Всеки, който има желание, ще участва в процеса Културна столица на Европа, всеки ще намери своето място, допълни Тотев. Той уточни, че не са водени разговори за постове и управленски позиции с потенциалните партньори. Само едно е сигурно- ние не искаме всичкия властови ресурс. Тези разговори ще ги водим след понеделник, тъй като неделята още не е минала, каза кандидатът за кмет.

Той призова да бъдат подкрепени и кандидатите на ГЕРБ за районни кметове, тъй като управленския мандат би бил силен, само ако има силна и работеща администрация по районите, която да има комуникация с голямата община, а не да влиза в конфронтация с нея.  

 

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

7 коментари

  1. От един кмет очаквам да се грижи за благоустрояването, за образованието, за околната среда и чистотата и последното, което ме интересува и дали е десен или ляв. А, и да краде по-малко, защото всичко това се прави с НАШИТЕ ПАРИ.

  2. Е, няма да гласуваме г-н Тотев щом се обединяваш с човек, който толкова думи изрече срещу Герб и срещу теб като Дани Каназирева, значи се събираш с Герговcarboxxeri

  3. Самотно и в ъгъла остава не „лявото“, а цял Пловдив. Вашата кауза е не Пловдив, а олигархията. За какво „дясно“ му говорите на тоя ошушкан народ? На хилядите дето работят за вас срещу мизерни заплати. Уж на общинска работа, а работят за частни интереси.

  4. Смешници, тези хора ме отвращават от Пловдив. Каназирева 5 месеца го плюе, сега я подплатиха стабилно и изведнъж го подкрепи, та чак и с Бойко се чува. Жалка картинка сте, ех, жалка картинка! Слагате културата като маска за прокарване на далаверите ви, а основна политика е разрастването на хотел Империал. Как ще посрещнете чужденците през 2019, като няма транспорт от летището?

  5. Ти, твоята ком-партийка и данизикотутуковци, ли сте дясно бе! Изгаврихте се всиччки за пореден път с пловдивчани.Гнусна мутронационалкомунистическа сволоч сте вие

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина